Mekan 360

YÜZME HAVUZU AKSARAY

Görüntülenme - 22857 Yorum Ekle

Hakkımızda

Aksaray Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aksaray Tam Olimpik Yüzme Havuzu 2012 yılından bu yana hizmet vermektedir.
1995 yılında inşaatına başlanan Aksaray yüzme havuzu 12 milyon TL civarına mal olmuştur. Ulusal ve uluslararası yüzme ve su toplu müsabakaları için uygun altyapıya sahip olan tesis 500 seyirci kapasitelidir.
Aksaray olimpik yüzme havuzunda zayıflamak ve formda kalmak isteyenler için fitness merkezi de bulunmaktadır. Otopark, restoran, asansörler ve çevre düzenlemesi ise düşünülmüş diğer ayrıntılar.
Aksaray’da yüzme severler için mülkiyeti belediye bulunan Kültürpark yüzme havuzu da yer almaktadır. Salı ve cuma günleri bayanların kullandığı havuz sabah saat 10.00’dan akşam 18.00’a kadar açıktır.

Etiketler

havuz yüzme spor etkinlik aksaray gençlik il müdürlük

Fotoğraflar

Görüşler (5)

teacher sevgi z

Big enough

5 yıl önce

Bekir Yildirim

Sağlık kontrolü YOK herkese indirim var ev hanımlarına indirim yok ne hikmetse evden çıkmasınlar diye ellam

5 yıl önce

Ramazan Dinç

Spor yapmak ve yüzmek için çok güzel, personelin daha olumlu ve yapıcı olmasını isterdim.

5 yıl önce

Nezahat Pak

Çok pis tuvalet ve lavabolar akmayan musluklar çalışmayan klozetler olmayan tuvalet kağıdı el havlu peçete vb

5 yıl önce

Esra ASLAN

Beş sene kadar önce olimpik havuzda yüzme kursuna gittim. Su korkusu oluşturmak dışında hiçbir katkısı olmadı. Havuz inanılmaz kalabalık, giyinme soyunma duş vs işlemleri ışık hızı ile yapmak lazım. Hiç memnun kalmadığım için ve ilk aşamada ayağımın yere değdiği bir havuzda yüzme öğrenmek için üniversitenin havuzuna gittim. Üniversitenin havuzunda yüzme öğrendim. Şimdi 5 yaşındaki oğlum ile birlikte serbest yüzebilmek için evimin dibindeki havuzdan faydalanmak istiyorum fakat ne karma seansa ne de bayan seansına oğlum ile gidebiliyorum. Bu kadar tutuculuk neden anlam veremiyorum. 5 yaşındaki erkek çocuğundan rahatsız olan bayanlara anlam veremiyorum. Hadi rahatsız olunuyor karma serbest seans neden yok? Mutlaka kursa mı katılmak zorundayız? Aksaray'a da bu yakışırdı zaten.

5 yıl önce

Yorum Ekle