NATURELMAR MADENCİLİK SANAYİ VE TİC.(İTALYA FUARI)

Naturelmar, doğal taş, limestone, mermer ocağı, Demre limestone, Myra Limestone, JM Limestone, blok mermer, doğal taş ihracatı, mermer fabrikası, taş üretimi, yüzey işlemleri, honlanmış mermer, cilalı taş, kumlanmış taş, kimyasal işlem, taş dayanıklılığı, İstanbul doğal taş firması, Bilecik mermer ocağı, İMMİB,mekan360,sanaltur

  Fatih Sultan Mehmet Cd.Yayabeyi Sk.Arin MRK mı 9/1-B Kavacık

  +900902165388150  

  info@naturelmar.com

Toplam Gösterim Sayısı   2436

Sanal Tur

Toplam Gösterim: 2436

Hakkımızda

Naturelmar’ın 21 mermer ocağının yanı sıra, Antalya Demre’deki limestone ocağından çıkarılan doğal taşlar üstün kaliteleriyle dünya pazarlarına açılıyor.

İstanbul merkezli Naturelmar, Antalya-Demre limestone ocağında 60 çalışanıyla, 350 hektar arazi üzerinde Myra Limestone ve JM Limestone’u her gün çıkarıyor. Temmuz’dan sonra aylık üretimin 6.000 tondan 10.000 tona çıkarılması planlanıyor. Mevcut durumda 6.000 tonluk üretimin 4.000 tonu JM Limestone, 2.000 tonu ise Myra Limestone olarak gerçekleştiriliyor.

Naturelmar’ın en önemli ürünleri Myra Limestone ve JM Limestone’dur. Firma, güçlü finansman yapısı ve zamanında teslim anlayışıyla kaliteli ve güvenilir hizmet sunarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır.

2006 Eylül ayında Bilecik’teki Bej ve Rosalia mermer ocaklarını açmayı ve blok mermer üretiminde ilk 10’a girmeyi hedefleyen Naturelmar, bugün olduğu gibi yarın da doğal taş sektörünün önde gelen firmalarından biri olmayı sürdürecektir.

Firma adresi:

Naturelmar Madencilik San. ve Tic. A.Ş.

Fatih Sultan Mehmet Cd. Yayabeyi Sk. Arin İş Mrk. 9/1-B Kavacık, İstanbul, Türkiye

Tel: 0 216 538 81 50 | Fax: 0 216 538 81 49

E-posta: info@naturelmar.com

Naturelmar, 2010 yılında Demre Limestone Ocağı’nda yeni bir fabrika açarak, slab ve fayans üretimine başlamıştır. Bu fabrika, yıllık 1.000.000 m² üretim kapasitesine sahiptir. Üretimde; ham, honlanmış, cilalı, kumlanmış, bush hammered, fırçalanmış, taranmış ve kimyasal işlem görmüş yüzey teknikleri uygulanmaktadır. Kimyasal işlem sayesinde taş yüzeyi daha sert, çizilmelere dayanıklı, daha parlak ve su emme oranı daha düşük hale gelmektedir.

Firma ayrıca İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birliği (İMMİB) üyesidir.

Naturelmar doğal taş limestone mermer ocağı Demre limestone Myra Limestone JM Limestone blok mermer doğal taş ihracatı mermer fabrikası taş üretimi yüzey işlemleri honlanmış mermer cilalı taş kumlanmış taş kimyasal işlem taş dayanıklılığı İstanbul doğal taş firması Bilecik mermer ocağı İMMİBmekan360sanaltur

360° Video

Gösterim: 0

QR APPLICATIONS

Dijital İkiz QR

360° Gez QR

Sosyal Medya Beğeni

Sosyal Takip QR

Hızlı İletişim QR

Direk İletişim

Sokak Görünümü

...Yükleniyor...

Analistik Veriler

2436

Toplam Gösterim

2436

Sayfa Gösterim

0

Youtube Gösterim

0

Google Gösterim

FOTO GALERİ