Hakkımızda

Akdeniz Bölgesi’nin, JCI Kalite Belgesi’ne sahip ilk ve tek hastanesi olma gururunu taşıyan Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, Antalya’nın en önemli iş ve yerleşim merkezlerinden biri olan Lara sahilinde, 30.000 metrekare üzerindeki kapalı alanda Genel Hastane ve Kalp Hastanesi birleşiminden oluşan ‘Hastane Kompleksi’ tanımıyla hizmet veriyor.
 
JCI Kalite Belgesi’ne sahip Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, ‘Herkes İçin Sağlık’ misyonu rehberliğinde en uzaktaki vatandaşımıza hizmet ulaştırmaya gayret ediyor. 84 poliklinik odası, 39 adedi Kalp Hastanesi’nde olmak üzere toplam 206 yatağı, 4 yoğun bakım ünitesi ve organ nakli ameliyatları standardında donatılmış 10 ameliyathanesi ile 33 tıbbi branşta hizmet veriyor.
 
Akdeniz Bölgesi’nin en büyük özel hastanesi olan Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, uluslararası camiada saygın kabul gören akademisyenler ile sadece ülkemizde değil, Avrupa’da da en fazla tercih edilen transplantasyon (organ nakli) merkezi olmayı hedefliyor. Bir yıldan daha kısa bir süre içinde Türkiye’de, en düşük yan etki oranı ile en fazla sayıda organ nakli yapan merkez olmanın onurunu yaşıyor.
 
Kompleks, bir yanda Organ Nakli, Kemik iliği Nakli, Medikal Onkoloji, Radyasyon Onkolojisi, İmmünoloji gibi üst düzey tıbbi hizmet birimleri, diğer yanda Dermatoloji-Estetik Merkezi, Saç Nakli Ünitesi, Beslenme ve Diyetetik gibi birbirini tamamlayan bir çok spesifik birim aynı çatı altında servis veriyor. 
 
Akdeniz Bölgesi’nin referans hastanesi olan Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, Nükleer Tıp, LINAC (Doğrusal Hızlandırıcı Radyoterapi Ünitesi), PET/CT gibi ileri teknoloji ürünü cihazlar ile donatılmış Onkoloji-Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi’nde, uluslararası alanda kabul görmüş akademik unvanlı hekimleri ile hizmet veriyor.
 
Açıldıktan kısa süre sonra uluslararası alanda hızla tanınan Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, 200’den fazla yerli ve yabancı sigorta şirketi ile yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde tıbbi servislerini sınırların da dışına taşıyor.
 
Turizmin başkenti Antalya’da uluslararası standartlardaki sağlık hizmeti; Türkiye’ye komşu olan ülkeler başta olmak üzere tüm dünya ülkelerine, deneyimli hekimler eşliğinde, ‘Turizm Sağlığı’ çerçevesinde sunuluyor.
 
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi lokomotifliği ile Antalya’nın ‘Sağlık Turizmi’nde de dünyanın önemli merkezlerinden biri olması, Medical Park kalitesinin tüm dünya insanlarına ulaştırılması hedefleniyor.

Etiketler

medical hasta saglik lara ozel hastane doktor ameliyat hekim Check-up acil cerrahi

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Ilhami Altınören

Horrible hospital. Do not ever go there, I would rather die in my sleep. They charge ridiculous amount of money. Doctors have unbelievable level of ego and they provide bad service.

5 yıl önce

ReClarâ

Hayatımda gittiğim en berbat hastaneydi. Buraya gelip tonlarca para vericeğinize devlet hastanesi size daha iyi bakar emin olabilirsiniz personeller ve doktorlar ilgisiz alakasız sadece alper hoca nın hatrına durduk böbrek nakli olduk ve başarılı geçti ama iyi olan çocuğu ameliyattan sonra daha kötü yaptılar sakın ha gelmeyin buraya buraya iyi yorum yapan buranın adamlarıdır. Personeller yetersiz az hemşire çok para hesabı yapıyorlar ve acemi yeni yetme hemşireleri koymuşlar hep onlarda atanamayan hemşireler burda tecrübe edinip asgari ücretle çalışıyorlar söyleyeceklerim bu kadar 1 in altında bi yıldız olsa onu oylardım yazıklar olsun....

5 yıl önce

sefika genc

Gittigim en kötü ve en sömürücü hastahane, servis sifir personel tecrubesiz,iģne yapmasini bile bilmeyen hemşirelerle dolu 8 defa dan sonra damar yolumu zor buldular.Ameliyat gunu dosyam kayip,sinirlerim harap oldu fakat en ufak test için dunya kadar para aliyorlar.Medikal park kesinlikle gidilmemesi gereken bir hastahane.

5 yıl önce

Türk kızı

Antalyanın en iyi hastanesi doktorlar çok iyi ilgileniyor tavsiye ederim

5 yıl önce

Gazi Ruşen

Ben oğlumu nakil yaptırdım çok iyiler

5 yıl önce

Yorum Ekle