Hakkımızda

Crema Marfil ocağı El Coto de levantina uluslararası en iyi krem mermer olarak kabul edilmektedir. Zengin renk, mükemmel lehçe ve mükemmel fiziksel özellikleri ve darbelere karşı tüm mimar ve tasarımcılar tarafından tercih yapma, düşük su emme katsayısı ile birlikte.

Bu doğal taş yüzey çok döşeme ve katları o odaya getiren ışık içinde tavsiye onun taşlamaya belirterek, bitirmek her türlü olanak sağlar. Honlanmış veya antika bittikten dış mekan kullanımı için en iyi seçimdir.

Etiketler

Pavimenti in marmo Pavimenti e rivestimenti in granito Pavimenti e rivestimenti in ardesia Marmette in marmo Lastre di marmo Lastre di granito Marble flooring Granite flooring and cladding Slate flooring and cladding Marble tiles Marble slabs Granite slabs mekan360 virtual tour panoromik sanal tur Marmo içinde Pavimenti Pavimenti e rivestimenti granito Pavimenti e rivestimenti içinde ardesia Marmette içinde Marmo lastre di Marmo lastre di granito Mermer döşeme Granit döşeme ve kaplama Kayrak döşeme ve kaplama Mermer fayans Mermer döşeme Granit döşeme

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle