Mekan 360

KURŞUNLU KAPLICALARI

Hakkımızda

 Kaplıcalarımız; İzmir-Ankara Karayolu üzerinde Manisa iline bağlı Salihli İlçesine 6 km mesafede yaz-kış yemyeşil olan bir vadinin içinde yer almaktadır.
    
     Toplam 86 ev,270 yatak kapasiteli tesisimizde, 2 adet kapalı yüzme havuzu (Bay-Bayan), 2 adet Sauna (Bay-Bayan), 8 adet özel Jakuzili oda bulunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra 1 Cami,1 Restaurant, 1 Cafe, 1 Market ve bir de fırın vardır.
    
     Termal suyunun özellikleri ve vadinin güzelliği göz önüne alınırsa; bu kaplıca Salihli Belediyesinin tüm halkımıza bir armağanıdır.
     Onar günlük devreler halinde hizmete sunduğumuz evlerden, 1 oda 1 banyo olanlar 2 kişilik, 1 oda 1 salon 1 banyo olanlar 3 kişilik, 2 oda 1 salon 1 banyo olanlar 5 kişilik olarak düzenlenmiştir. Tüm bu evlerde birer küvet ve küvetlere kadar el değmeden gelen termal suyumuz bulunmaktadır.
   
      Evlerimizden 2 kişilik olanlar klasik kaplıca evleri gibi sıra odalardan oluşan , 3 kişilik olanlar müstakil konutlar,5 kişilik olanlar iki katli apartman tarzında apart dairelerdir.Tüm bu evlerde kişi sayısına göre birer yatak (malzemesi ile birlikte), bir oturma gurubu, bir buzdolabı ve birde tüpü ile birlikte ocak bulunmaktadır. Bu evlere gelen dostlar gelirken şahsi eşyaları ile havlu-terlik gibi ihtiyaçlarının yani sıra, ihtiyaç kadar küçük mutfak eşyası (kap kacak gibi) ve çiğden malzemelerini getirerek kendi imkanlarıyla ihtiyaçlarını görebildikleri gibi,tesis içindeki Restorant,Çaybahçesi ve Fırından da yararlanabilirler.
    
     Tüm Apartlarda; telefon,TV, merkezi sistem uydu yayını ve internet bağlantısı ( wireless) bulunmaktadır. 5 kişilik (C tipi) apartlarda klima vardır.
     Yaz-kış hizmet vermekte olan tesisimiz Jeotermal ile (Kalorifer) ısıtıldığı için, kış aylarıda  çok güzel olup, yılın her ayı talep görmektedir. Her yıl bir sonraki yıl için rezervasyon yapıldığı gibi herhangi bir tarihte gelebileceğiniz devreyi seçerek, o devre içinde rezervasyon yaptırma olasılığınız da vardır.

Etiketler

termal sifa sifali su water spa tarihi konaklama 360 vr sanaltur sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Fotoğraflar

Görüşler (5)

M Panman

Süper place to relax and enjoy the nature. Beautiful place Çok güzel with a waterfall and really peaceful environment. Really worth going nice and quiet, and offcourse there is a awesome spa to.

5 yıl önce

ned last

No no very badly run dirty place

5 yıl önce

Miles McAlister

Gorgeous place and great sale at the restaurant cafe!

7 yıl önce

Ferah Onat

Nice place to visit with wonderful photo oppurtunities.

7 yıl önce

celal alageyik

Ailece kalabilirsiniz temizlik takıntınız varsa havuzları kullanmanız zor aile odaları yada apartın derin küveti güzel, fırından bir pide yemeden derenin kenarında bir çay içmeden olmaz derim.

5 yıl önce

Yorum Ekle