KİPA ALIŞVERİŞ MERKEZİ BORNOVA

Hakkımızda

       

Kipa (Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi A.Ş.), 17 Ağustos 1992 tarihinde 100 ortaklı bir girişim olarak İzmir'de ticaret hayatına başlamıştır. Yerel bir marka olarak başarı ile çalışmalarını sürdüren Kipa, 11 Kasım 2003 tarihinde dünyanın önde gelen perakende devlerinden Tesco ile işbirliği yaparak ‘Tesco Kipa' adını almıştır. Tesco Kipa her iki tarafın da paylaştığı ‘müşteri odaklı olma' ilkesi üzerine kurulmuştur.
 
Kipa, özellikle ilk kurulduğu bölge olan İzmir ve çevresinde önemli yerel deneyimler edinmiş, bilgi ve birikimini Tesco ile yaptığı işbirliği sonucunda geliştirerek artırmıştır. Tesco'nun ise başka ülkelerde ortaklık kurma ve bunu başarıyla sürdürme konusundaki deneyimleri ve başarıları kurulan ortaklığa güç katmıştır. Tesco Kipa, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla hareket ederek, müşterilerin yaşamlarını iyileştirmek ve kolaylaştırmak için elinden geleni yapmaktadır.

Etiketler

kipa bornova avm eğlence alışveriş tesco hipermarket

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Somaya G

It is a huge market where you can find almost everything. A bit pricy though

6 yıl önce

veli Demirci29

Super

5 yıl önce

Nitroxs Nitroxs

Aslında 3,5 geldi içimden de hadi yukarı yuvarliyim dedim. Avm olarak zayıf kalmış bi yer. Yemek bölümünde harbiye hatay dürümün adına kanıp sakın yemeyin zira et dürümün eti donmuş etin ısıtılmasıyla yapılıyor ve hatay dürümle yakından uzaktan alakası yok. Birde çocuklar için playland olması lazım emin değilim ama işte anladınız orada bir top havuzu yada parkur bile yok. 2-3 dk lık oyunlar ve oyun başı 4-6-7 tl yani diyor ki bekleme yapmayın parayı bırakıp gidin.

5 yıl önce

halil sahin

Market, olaeak bana yakin cesit cok birde fiyatlar uygun olsa

5 yıl önce

Arif inetaş

İzmir'in ilk hipermarketlerindendi. O yıllarda otoparkında yer bulmak olası değildi. Yine de şehrin merkezinde sakin, çeşiti bol fakat oturup üst katında atıştırıp içeceği iz yerlerin olmadığı bir hipermarket.

5 yıl önce

Yorum Ekle