Hakkımızda

INNOVA KONUKSEVERLİĞİ ÖZEL HİZMET VE MUTFAĞIYLA SİZİ BEKLİYOR
Belek uzun kumsalları,temiz denizi,fıstık çamlarından oluşan ormanı,Türkiye’nin en büyük ve uluslar arası standartlara uygun golf alanlarıyla Akdeniz’in en güzel turizm merkezidir.Innova Resort & SPA Belek Akdeniz’in eşsiz güzellikleri ile yepyeni bir tatil anlayışı sunuyor.Tesisimiz mimarisi,lobisi,restaurantları,dinlenme alanları,en son teknik donanımlarıyla donatılmış ve sizleri sonsuz bir düşü,sınırsız mutluluğu yaşayabileceğiniz bir tatile davet ediyor.Innova misafirperverliği,üstün ve kaliteli hizmet geleneğini Belek’te sürdürmeye devam ediyor.Şehrin stresinden uzakta ama şehrin tüm olanaklarına sahip Innova Resort & SPA Belek’de arzu ettiğiniz tüm ayrıcalıklara sahipsiniz.
Aradığınız "Huzur–Konfor ve Eğlence"ise Innova Resort & SPA Belek mükemmel bir seçimdir.
Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz mükemmel bir tatilin ayrılmaz bir parçası olan leziz yemeklerle donattığımız restaurantlarımızda beklentilerinizin ötesinde bir hizmet sunuyoruz. Ana Restaurantımız, lezzet ustalarımızın Avrupa standartlarındaki titizlik ve zenginlikle hazırladıkları açık büfe kahvaltı,öğle yemeği ve akşam yemeği ile hizmetinizdedir.Sahildeki Restaurantımızda ve Barımızda sizin için öğlenleri hazırlanan seçkin tatlar,ferah atmosferi ve özenli servisi ile gününüzü renklendirmeyi bekliyor. Ayrıca arzu eden misafirlerimiz için geç kahvaltı,öğleden sonra snack,çay-kahve ve pasta saati,gece çorbası,yerli alkollü ve alkolsüz içecekler Herşey Dahil tatilinizde saat 10:00 dan 24:00’e kadar bar ve restaurantlarımızda ücretsiz hizmetinize sunulmaktadır.
12 ay açık olan otelimizde,akşamları rezervasyon yaptırarak günün tatlı yorgunluğunu atabileceğiniz, şık ve rahat bir ortam sağlayan A La Carte Restaurantlarımız akşamınızı daha da keyifli bir ana, akşam yemeğinizi ise bir ziyafete dönüştürüyor.Giriş günü meşrubatlar ve su ile doldurulan mini barlar,diğer günler sadece 1 litrelik su ile tamamlanmaktadır.Oda servisi ve kapalı tam şişede alkollü içecekler ücrete tabidir.

Etiketler

otel spa havuz aktivite deniz antalya belek eğlence konfor huzur

Fotoğraflar

Görüşler (5)

B Ros

Exciting meal menu. Well managed hotel

5 yıl önce

Oleksii Cherniavskyi

I spend great time here. This is one of the best resort I have visited so far. I was here in autumn it was awesome disregarding the end of season. I can recommend visiting this resort with family and kids. The land of legends aquapark is very near. It is possible to get to it by foot. The aquapark can suite all ages.

5 yıl önce

Casper Smidt

By far the most amazing hotel I have ever stayed at. I love this place

5 yıl önce

Senadin Sabanija

Well below expectations,service was poor,beach too far and too many extra charges for the ultra all inclusive arrangement.Access to beach and restaurant by many unknown people,poor looking and migrants,security was on low level.Gym was very poor as well as selection of drinks,entertainment offer very limited.Only good thing was food,well prepared and variety of choices.Overall,very low value for the price paid.

5 yıl önce

yos sa

great hotel good service, very clean and tasty food, children had an amazing time playing its very close to the land of legends (1 min in a taxi) wich have a big shopping center. we had a great time!

5 yıl önce

Yorum Ekle