İLKAY (LUNAWOOD) YAPI FUARI 2011

Hakkımızda

İlkay Dış Tic. Ltd. Şti., 2004 yılından bu yana İstanbul’da faaliyet göstermektedir. Dünyadaki yenilikleri Türkiye’ye taşımayı misyon edinen firmamız, LUNAWOOD OY ve TIKKURILA OYJ firmalarının Türkiye Yetkili Dağıtıcısıdır. Ürün gamında Lunawood® (Isıl ahşap) ve ahşap boya ve koruyucularının yanı sıra, tüm Dünya’dan doğal taş, granit, porselen seramik, kontrplak, Burma tiki ve benzeri egzotik ağaçlar bulunmaktadır. Adı geçen tüm ürünlerin montajı için yeterli ekip ve donanımımız mevcuttur.

LUNAWOOD OY Finlandiya’dan Thermowood (Isıl Ahşap) Teknolojisi

%100 Doğal – Doğa Dostu

Normal atmosfer basıncında 180-230ºC ısı ve su buharı ile fırınlama işlemiyle elde edilen ahşaba Thermowood® (ısıl ahşap) deniyor. Isıl ahşabın ömrü başlangıçtan sona kadar çevre bilimsel. Üretim sürecinde hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanılmıyor.

LUNAWOOD OY, Finlandiya’da yerleşik Dünya’nın en büyük kapasiteli Thermowood (Isıl Ahşap) üreticisidir. Helsinki Üniversitesi ile birlikte thermowood icadını gerçekleştiren Karkkainen Kardeşler, 2002 yılında Lunawood® patenti ile kendi fabrikalarında üretime başladılar. Özenle seçilen hammaddeyi teknoloji lideri bilgi birikimi ile üreten LUNAWOOD OY, KOMO 2 dayanıklılık sertifikasına sahip tek üreticidir.


 

Etiketler

ahşap kapı rattan plywood parke bambu yerkaplaması

Görüşler ()

Yorum Ekle