Mekan 360

GÜRLE PİKNİK ALANI

Görüntülenme - 33482 Yorum Ekle

Hakkımızda

GÜRLE! Manisa’ya 10km uzaklıktaki kayalıklar içinden yeryüzüne çıkan berrak su kaynağında ALABALIKLARIN hayat bulduğu bir vadi, Temiz havası, çınar ağaçları altından akan dere kenarında piknik yapılacak ve Lezzetli Alabalık yenebilecek bir yer GÜRLE.

Etiketler

gürle piknik su hava dogal guzellik alabalık temiz

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Halim Kurt

A small Green part of the city with lack of care... usually you see cars there with two people having beer inside... it is not the right place to have fire grill... the local government should immediately reorganize the area to convert it to a local park with no picnic allowance.. they should place large toys for kids...

5 yıl önce

Muge Sari

Too crowded at weekends.

6 yıl önce

Büşra Dursun

Ailenizle dar zamanlarda dışarı çıkıp bir nefes almak istediğiniz zamanlarda tercih edebilirsiniz. Şehrin içinde hiçbir masraf , ulaşım zorluğu yaşatmayan.ormanhavasi içinde bir iki saat takilabileceginiz bir yer.

5 yıl önce

Yunus Kaçan

hafta sonları çok kalabalık olan milletin ufacık alanda piknik yapmaya kalktığı çocuk parkının yetersiz olduğu ve ufacık bir büfenin bulunduğu alan. açıkcası buraya gelmek istemezdim ailemle. Akşamlarıda şarapçıların mekanı oluyor.

6 yıl önce

Serkan Keskin

Harika ve beleş

5 yıl önce

Yorum Ekle