GÜMÜŞ BALIK RESTAURANT

gumus,balik,deniz,kordon,kaliteli,hizmet,meze,seckin,gurme,gurur,kaynak

  Kazim Dirik Caddesi No:1/A Pasaport 1.Kordon

  +902324837577  

  info@gumusbalık.com

Toplam Gösterim Sayısı   12288

Sanal Tur

Toplam Gösterim: 12288

Hakkımızda

2002 Yılında Ahmet TAHTALI ve Ramazan KAVASOĞLU ortaklığı ile kurulmuş olan Gümüş Balık Restaurant , kurulduğu günden beri kaliteyi uygun fiyata arayanların vazgeçilmez mekanı olmuştur.

8 mutfak, 14 servis, 2 vale toplam 22 kişilik personeli ile siz seçkin müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktadır.

İzmir'in en güzide otellerinden Kilim Otel'in giriş katında bulunan Gümüş Balık Restaurant, 1. Kordon'a bakan körfez manzaralı ön cephesiyle, bahçe ve kapalı mekanda hizmet vermektedir.

Akdeniz ve Ege mutfağının seçkin çeşitlerini deniz mahsülleri ağırlıklı bir mönü ile harmanlayıp kendine özel spesiyalitelerini sizlerin beğenisine sunmaktadır.

Kısaca mekanımızın özelliklerine değinecek olursak;

Bahçe 140 kişi, Salon 80 kişi, Üst kat 100 kişi olmak üzere 320 kişi kapasitesi bulunmaktadır. Restaurantımızda park ve vale mevcuttur.

Restaurantımızda siz seçkin müşterilerimizi geniş deniz ürünleri mutfağı, kaliteli hizmet anlayışı ile kendinizi evinizde hissettirecek kadromuzla 7 gün hizmetinizdeyiz.

Sizleri Gümüş Balık ayrıcalıklarını yaşamaya bekleriz.

Mutfak: Akdeniz, Ege Deniz Mahsülleri Ağırlıklı.

Spesiyalitesi: Fesleğenli Balık, Payella, Ahtapot (Yunan Usulü), Tereyağlı Dondurma.

Çalan Müzik Türü: Soft Yemek Müziği.

Kaç Kişilik: 180 Kişilik.

Çalışma Saatleri: Sabah: 08:00 - Akşam: 24:00

gumusbalikdenizkordonkalitelihizmetmezeseckingurmegururkaynak

360° Video

Gösterim: 0

QR APPLICATIONS

Dijital İkiz QR

360° Gez QR

Sosyal Medya Beğeni

Sosyal Takip QR

Hızlı İletişim QR

Direk İletişim

Sokak Görünümü

...Yükleniyor...

Analistik Veriler

12288

Toplam Gösterim

12288

Sayfa Gösterim

0

Youtube Gösterim

0

Google Gösterim