Hakkımızda

Gönen Kahve Evi

Cengiz Gönen Kemeraltında yeni bir kahve zincirinin ilk halkasını Bayramdan önce faaliyete geçirdi.

Norte Gönen Kahve Evi adı ile tescillenmiş bu yeni marka verdiği farklı atmosfer ve mis gibi KAHVE kokusu ile sektöre yeni ve farklı bir bakış getirme isteğinde.

Kemeraltı Camii yanında hizmet vermeya başlayan bu konsept açık -kapalı 100 m2 lik bir alana sahip.En kaliteli Türk kahvesini sunmayı  birinci ilke edinen Gönen, değişik tat ve aromalara sahip pekçok kahve çeşidinin yanısıra Tüm çay çeşitlerinin de satışını yapıyor.

Perakende Satışı yapılan Tüm ürünlerin ayrıca cafe hizmeti ile sunumları da yapılıyor.50 kişilik oturma kapasitesine sahip konsepte,Türk kahvesi,Türk Demleme çayı,kek ve pasta çeşitleri geleneksel sunumlar içinde ve tamamen yeniden tasarlanmış bir mimari ortamda,mis gibi kokular arasında takdim ediliyor.

Gönen Ailesinin İzmir de kurukahvecilik mesleğine başlangıcı 1923`lü yıllara kadar uzanıyor.Çok Geniş bir nüfusa sahip olan Gönen Ailesi için KURUKAHVECİLİK, ithalat'tan perakendeciliğe kadar her alanda pekçok bireyi tarafından yapılan ve sahiplenilen bir meslek olmuştur.Değişik kimlik ve marka altında bu meslek kolu Gönen Aileleri ile özleşleşmiştir.

Cengiz Gönen Kendi Ailesinin ithalat ve toptancı olarak yürüttüğü Kurulahvecilik mesleğini Dede İsmail ve Baba Alişan Gönen'den sonra bu yeni sunum consepti ile daha üst basamaklara çıkarma azminde.

Etiketler

konak kahve baharat kuruyemis nerede cafe dibek kahveci kemeraltı

Görüşler ()

Yorum Ekle