FULGAR TEKSTİL FUARI İSTANBUL 2011

sanayi,konfeksiyon,makina,kumaş,dokuma,dikiş,iplik,iplik topu,bobin

  İkitelli Organize Sanayii Sitesi Atatürk Caddesi No: 208/16

  +9021267151319  

  caner@ffttekstil.com

Toplam Gösterim Sayısı   4318

Sanal Tur

Toplam Gösterim: 4318

Hakkımızda

F.F.T. Tekstil, Invista firmasının Elaspan markalı spandex iplik ve FULGAR S.P.A. firmasının Nylon 6 & 6.6 ipliklerinin dağıtımını yapmak üzere distrubütör firma olarak, 2001 Ocak' ta kuruldu.

ELASPAN®‘ ın kalite/fiyat oranı, tekstilin rekabet yoğun sektörleri için oldukça önemli bir destektir.

Kontinü mikro ve multi filamentli nylon iplik, çeşitli özel çamaşır, çorap ve spor giysilere yumuşaklık ve esneklik sağlamaktadır.

F.F.T. Tesktil' in ürün gamındaki, inceden kalına, parlaktan ekstra mata, multiden mikro filamente, hamdan tekstureye... Bir çok alternatifle çok değişik ürünler yapmak mümkündür.

2010 Eylül'den itibaren firmamız, Invista' nın Lycra ve T-400 ipliklerinin, yuvarlak örme ve dokuma sektörlerindeki distrübütörlüğüne de başlamıştır.

sanayikonfeksiyonmakinakumaşdokumadikişiplikiplik topubobin

360° Video

Gösterim: 0

QR APPLICATIONS

Dijital İkiz QR

360° Gez QR

Sosyal Medya Beğeni

Sosyal Takip QR

Hızlı İletişim QR

Direk İletişim

Sokak Görünümü

...Yükleniyor...

Analistik Veriler

4318

Toplam Gösterim

4318

Sayfa Gösterim

0

Youtube Gösterim

0

Google Gösterim

FOTO GALERİ