Hakkımızda

 GÜZELLİK UZMANLIĞI KURSU - İZMİR

Estetisyenlik kursu izmir denildiğinde kalitenin ve güvenin adresi Sevgi Akademi Ailesi Olarak Tüm Öğrencilerimizi AB Ülkelerinde geçerliliğe sahip MEB Onaylı Sertifika sahibi yaparak iş desteği sağlıyoruz. ( İzmir Masaj kursu ücretleri hakkında bilgi almak için tıklayın! )

Cilt bakımı eğitimi ve Güzellik Uzmanlığı kursu (Estetisyenlik kursu ) programı içerisinde bulunan eğitimler;

Anatomi – Fizyoloji
Cilt Tipleri ve Cilt Analizi
Cilt Bakımı eğitimi ve Vücut Bakımı
Kozmotoloji
Epilasyon ve Depilasyon Teknikleri
Zayıflama Uygulamaları
Makyaj Eğitimi
Zayıflama ve Beslenme
İş analizi ve işletme
Müşteri iletişimi
Hijyen
Manikür Pedikür
El Ayak Bakımı
Sir Ağda
Salon Hazırlığı
Kimyasal Peeling
Dermoroller
Ürün Cihaz Eğitimleri
İpek Kirpik Ekleme
Masaj kursu

Sevgi Akademi, AB ile ortak yürütülen Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi (MEGEP) kapsamında, TC. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak verdiği kursların yanında özel eğitim programlarıyla da birçok sektöre uzman elemanlar yetiştiriyor.

Akademimizden başarıyla mezun olan tüm öğrencilerimizi işe yerleştirme desteğiverdiğimiz gibi yıllardır kendi işini açma hayali kuran mezunlarımız için de danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunuyoruz.

Sevgi Akademi olarak kurumsal anlamdaki başarımızın ve mezun öğrencilerimizin iş hayatlarında gösterdikleri başarının en önemli sebeplerinden birisi de, uygulamalı ve teorik eğitimleri veren öğreticilerimizin Ege Üniversitesinden mezun olmalarıdır. Eğitimlerimizi geliştirmek ve daha iyi eğitim verebilmek adına teorik eğitimlerimizin içeriği için Ege Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Ercan HASLOFÇA, Uygulamalı eğitimler konusunda Ege Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kaya GÜCÜ, Masaj kursu (izmir) programında Manuel Terapiler Uzmanı Osteopat Katia TODOROVA'dan destek almaktayız. Akademik unvana sahip öğretim görevlileri ile iş birliği içerisinde olmamızla birlikte bizi diğer kurumlardan farklı kılan en önemli ayrıntı eğitime verdiğimiz önem ve sadece bu alana odaklanmış olmamızdır.

Güzellik Uzmanlığı kursu ücretleri hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçin..

Güzel İzmir’in kalbinde, metroya sadece 1 dakikalık yürüme mesafesinde olan eğitim merkezimize ulaşırken trafikte yolculuk stresi yaşamayacak ve eğitimlerinize pozitif başlamanın tadına varacaksınız.

 Estetisyenlik kursu fiyatları hakkında bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin...

Niyetiniz ciddi, amacınız başarı ise Sevgi Akademiye bekleriz.

Masaj kursu izmir, estetisyenlik kursu izmir, kalıcı makyaj kursu izmir, cilt bakımı kursu izmir, güzellik kursları, estetisyenlik kursu ücretleri, nasıl estetisyen olabilirim
 

Etiketler

estetisyenlik kursu izmir estetisyenlik kursu fiyatları cilt bakımı kursu cilt bakımı eğitimi masaj kursu masaj kursu izmir güzellik uzmanlığı kursu izmir profesyonel makyaj kursu kalıcı makyaj eğitimi protez tırnak kursu lazer epilasyon kursu 608 saatlik masaj kursu masörlük kursu izmir masörlük kursu

Fotoğraflar

Görüşler (0)

Yorum Ekle