EROĞLU YAPI HARMONY TOWERS PROJESİ BURSA

Hakkımızda

Eroğlu Grubu'nun 35 yıllık ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Yapı; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir.

Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kağıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projeler geliştiren Eroğlu Yapı'nın gerçekleştirdiği ve önümüzdeki 2 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşmaktadır.

Eroğlu Yapı; 12 yılı aşan deneyimi, sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirerek yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır. 2008'de açılan ve Holanda'lı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM'nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009'da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Yapı, 2010'da ise Oksizen Konakları'nın daire teslimlerini yapmış ve İstanbul Lounge projesine imza atmıştır. 2011 yılında İstanbul Lounge-2 ve Yenimoda Evleri projelerine başlayan Eroğlu Yapı 2011 yılında yaklaşık 2,5 milyar TL'lik yatırım yapmayı hedeflemektedir.

Etiketler

eroglu yapi harmony towers proje bursa konut yapi emlak insaat mekan buyuk alan 360 sanal tur 3d

Görüşler (0)

Yorum Ekle