Hakkımızda

DAIMON MADENCİLİK 2006 yılında Kayseri bölgesinde Erciyes Dağı volkanının yapısının oluşturduğu bölgede açtığı ocaklar ile doğal taş sektörüne girmiştir. Doğal taşların bir ülke ve yöre için önemini bildiğimizden son derece tecrübeli ve uzman iş arkadaşlarımızla, üretimimizi büyük bir titizlikle yapmaktayız. Ocaklarımız için gerekli en son teknolojik ekipman ve zengin donanıma sahibiz.

Sektöründe en iyiyi hedefleyen DAIMON MADENCİLİK uygulama sırasında tüm yasa ve yönetmelik gereklerini yerine getirerek işçi sağlığı ve güvenliği ile ilgili tedbirleri almayı, bu sayede sektöründe öncü olmayı ilke olarak benimsemiştir.


VİZYONUMUZ

En ileri teknolojik ekipman, profesyonel kadromuz ve yüksek standartlı hizmetlerimizle müşterilerimizin koşulsuz memnuniyetini sağlamak.


MİSYONUMUZ

Yüksek kalite standardı, ürün performansındaki sürekliliği, pazardaki etkinliğimizi ve müşteri memnuniyetini daha ileriye götürmek, beklentilerin üzerinde ürün ve hizmet çözümleri sunmak, verimlilik ve katılımcılıkla fırsatları başarıya dönüştürmek ve yapacağı yeni yatırımlarla bölgedeki istihdam sorununa katkıda bulunmak.

Etiketler

daimon maden 2010 marble 360 derece sanal tur

Görüşler ()

Yorum Ekle