Hakkımızda

ÇBS Boya Kimya San.ve Tic.A.Ş. 1953 yılında Alibeyköy’de kurulmuş boya sektörünün öncü kuruluşlarından biridir. ÇBS, her türlü inşaat boyası ile oto ve sanayi boyası üretimi, satışı ve ihracatını yapmaktadır. Pazardan gelen müşteri talepleri ve gelişen teknolojileri yakından takip eden ÇBS, yeni ürün çalışmalarını da sürdürmektedir. Değişen Pazar şartları ile hazır müşteri kitlesine hitaben ürünlerin yanında, dünyada boya sektöründeki gelişime paralel olarak, yeni kulvarlara ürün sunmayı da kendisine prensip edinmiştir.
ISO 9001 Kalite Belgesine sahip olan ÇBS, ürettiği TSE standartlarındaki ürünleri ile her zaman müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiştir. Ayrıca ihracatını arttırarak ve yeni yatırımları ile ülke ekonomisine azami dercede katkı sağlamayı ve çıtayı daha da yukarılara taşımayı hedeflemektedir.

Erkurt Holding, 32 yıllık üretim tecrübesi ile Holding ve Şirketleri, otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sanayinin bütünsel çözümlere ihtiyaç duyduğu ısı yalıtımı, ses yalıtımı, giydirme parçaları ve CAD CAM uygulamaları alanlarında dünyanın önde gelen markalarına hizmet vermektedir.
Hizmet verdiği her alanda sürekli yenilikçi çözümler sunan ve öncü olan Erkut Holding ve Şirketleri için kalite, müşteri memnuniyeti, insana ve çevreye saygı öncelikli kavramlardır. Bundan sonra da bu kavramlar doğrultusunda, daha da iyisine ulaşmak için çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdürecektir.

Yalıtım ve boya konusunda tecrübeli bu iki güç; ÇBS Boya A.Ş. ve Erkurt Holding A.Ş. 30.Temmuz.2010 tarihinde birleşerek pazara ÇBS izoguard Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri  olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Etiketler

cbs izoguard dıs cephe isi yalitim sistemleri yapi fuari mekan360 sanal tur mekan 360 derece

Görüşler ()

Yorum Ekle