BUCA KARDİYOLOJİ DAL MERKEZİ

Hakkımızda

    Özel Buca Kardiyoloji Dal Merkezi 2008 yılı ağustos ayında hizmet vermeye başlamıştır. İkinci Basamak Özel Sağlık Kuruluşu olarak hizmetini sürdüren dal merkezimizde deneyimli uzman hekim ve hemşireler görev yapmaktadır.

    Merkezimizde Elektrokardiyogram (EKG), Transtorasik ekokardiyografi (EKO), Kardiyovasküler stress test (EFOR TESTİ), Ambulatör kan basıncı ölçümü(24 SAATLİK TANSİYON HOLTER) ve 24 saat EKG kaydı (RİTİM HOLTER) tetkikleri yapılmaktadır. Hizmet alımlarımız sayesinde bu işlemler dışında kan tahlili de merkezimizde gerçekleştirilmektedir. Gerekli görülen hastaları sintigrafi işlemi için nükleer tıp merkezine servis ihtiyaçlarını karşılayarak SPECT yada GATED işlemleri için yönlendirilmektedirler.

     Vizyonunu sağlık hizmetlerini başarı ile uygulayan, halkımızın sağlığına en üst seviyede katkı sunan saygın sağlık kuruluşları arasında yer almak olarak belirleyen merkezimiz Özel Buca Kardiyoloji Dal Merkezi; tüm bu hizmetlerini sunarken hasta ve çalışan memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak için gerekli eğitimlerin verilmesini de sağlamaktadır.

Etiketler

kardiyoloji kalp tansiyon anjio bypass kolestrol göğüs şeker diabet damar hastalık cerrahi kardio

Görüşler ()

Yorum Ekle