Mekan 360

AĞLAYAN ŞELALE BALIKESİR

Görüntülenme - 50505 Yorum Ekle

Hakkımızda

Ağlayan Şelâle, yöre halkı arasında, PATLAK ÇINAR diye de bilinir.
 
Akçay'dan Altınoluk istikametine giderken, Güre İskele Kaplıcalarından sağa dönen yol sizi Güre Köyüne götürür. Köye girmeden sola dönen yol ise, bu köyün bir mahallesi olan Yassıçalı'ya gider. Bu yola sapıldığında yaklaşık 500 metre kadar ileride tabelaların da gösterdiği şekilde sağa dönüldüğünde doğa sevenlerin yöremizde mutlaka görmesi gereken iki güzel piknik alanı bulunmaktadır. Bu yol biraz dar olmakla birlikte asfalt olup her aracın rahatlıkla girebileceği düzgünlüktedir. 
İleride sağda mangal yakıp, ateşli piknik yapabileceğiniz AĞLAYAN ŞELALE, restaurantı, parkı, koyu gölgelik alanları, orman masaları, yer sofraları, ile size en iyi hizmeti sunmaktadır.
 
Ayrıca yola devam ettiğinizde yolun sonunda PINARBAŞI piknik alanına da gidebilirsiniz. Burası ateşsiz piknik alanı olup, ancak hazır besinler alabilirsiniz. .

Etiketler

selale su patlak cinar manzara temiz hava dogal yasam ferahlık koku 360 vr sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Rimma Khasanshina

Good place to hide from hot weather in June, wasn't crowded, just we and nature around, beautiful sounds of birds and waterfall... Really nice for picnic, you can buy coal there, barbecue stuff etc, it has good parking area and we didn't have problems to park our car, also it was quite clean around, so we spent really good time. !!!But it's quite hard to find the road cause the road sign was wrong so ask help from people around to find the right way.

5 yıl önce

Bisola Afolabi

Water was too cold to deep in feet.

5 yıl önce

George Stan

Beautiful, natural place, interesting place to serve Turkish special dishes

5 yıl önce

Ahmet HAN

Yer çok güzel kesinlikle gidilmesi gereken doğal güzellik lakin biraz daha bakımlı olabilir işletme

5 yıl önce

kaya kocatepe

Doga icinde tamamen insanlardan soyut harika bir yer bunun yaninda sizi asla rahatsiz etmeyen fakat herhangibi bir sorunda hemen ilgilenen personeli var guzel bir deneyim

5 yıl önce

Yorum Ekle