Hakkımızda

 işleme ve mermer kullanımı ve granit zaman başına dönün, Taşocakçılığı. Ancak son 20 yılda sadece görülen önemli bir büyüme, istikrarlı büyüme ve Uzak Doğu ve Güney Doğu Asya, Avrupa, Çin ve Japonya inşaat gereksinimleri yanı sıra diğer ülkelerde talep nedeniyle vardır.

Yeni ocaklar yoğun yabancı yatırım yardımı işleme ve rekabetçi fiyatlandırma artış nedeniyle industry.With kendi granit işleme geliştirmek için bu ülkelerde sağlayan Çin, Hindistan ve Brezilya'da bulunmuştur. Çin ve Hindistan hızlı bir numara ve dünyada granit iki ihracatçısı haline yükseldi. Güney Afrika bu dönemde dünyada dördüncü sıraya düştü.


AFRIKA ULUSAL GraniTE ham granit blokları ve Güney Afrika'da cilalı döşemelerin dördüncü büyük tedarikçisi biri olarak bilinir.


AFRIKA ULUSAL GRANİT üretim tesisi, tam ve en son modern kesim ile donatılmış, teknoloji parlatma sektörüne ham granit blokları ve cilalı plaka temini için uluslararası standartları aşan, üstün kalite ile seri üretim kapasitesine sahip.

Etiketler

International suppliers of quarried Granite Blocks Granite Slabs & Granite surface blocks/plates ocak mermer taş ocak güneyafrika

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle