ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİYATRO SALONU
Hakkımızda
Adana il merkezi, Akdeniz Bölgesi' nde Çukurova'nın ortasına, verimli topraklar üzerinde, Seyhan Nehri'nin iki yakasında kurulmuştur. İl merkezinin kuzeyindeki dağlık alanlar boşken verimli ovaların yerleşim yeri olarak kullanımı, il tarım ve sanayisi için kayıptır. Bu sorun, Adana'nın çarpık kentleşme sorunun temelinin oluşturmaktadır. Adana il merkezi'nin doğusunda ve batısında birer adet sanayi bölgesi bulunmaktadır. Bu sanayi bölgeleri, Adana İl merkezinin önemli bir sanayi merkezi olduğunu gösterir.
Bölgeye hakim Akdeniz İklimi'nin etkisiyle Adana'da yazları sıcak, kışları ise ılıman ve yağışlı geçer.
Etiketler
Cengiz DUNDAR
Nice classical music also good theater
6 yıl önceFatmanur Yagci
Professional
4 yıl önceSayf Allah
Great
8 yıl önceercan yurdugül
Gerçek duygu ve düşüncelerimi yazmak yada sessiz kalmak arasında çok gidip geldim. Sonuçta fazladan bir tiyatro sahnesi var Adanamın. Ama ah keşke biraz daha bakımlı olsa hadi donanım olarak eksik ve bunu izlediğim hemen hemen her oyunda bunu iliklerimize kadar hissediyoruz. Daha fazlasını yazmayacağım
4 yıl önceilker adlı
Nerede ise hiçbir hizmeti iyi olmayan belediyemiz sağolsun, yeni bir tiyatro salonuna ihtiyaç olduğunun bile farkında değiller.
4 yıl önce