ÖZEL SİTE VE APARTMAN YÖNETİMİ AYSİS

Hakkımızda

Apartman ve site gibi toplu yaşam biçimleri; günümüzün dinamik ve yoğun ortamında her geçen gün karmaşıklaşan ve ciddi organize edilmediğinde sorunların yumaklaştığı bir kaos ortamına dönüşmektedir.

Her geçen gün daha yüksek yapıların oluştuğu, içinde daha yoğun nüfusun barındığı, sosyal ilişkilerin azaldığı ve birbirini tanıyamayan bireylerin oluşturduğu küçük köylere dönüşmektedir.

Sayı ve ihtiyaçların artması, daha büyük bütçe, işletme bilgisi, hukuki konulara hakimlik, iletişim sağlama, pazarlık yapma, yönetim gibi her biri ayrı uzmanlık alanı olan konuların bir kişi (yönetici) tarafından ve kendi çalışma ortamı dışında ayıracağı bir zaman diliminde, sağlıklı ve ihtiyaçlara cevap verebilecek düzeyde yapılabilmesi olanaklı değildir.

Bu nedenle tüm bu işlerin kendi uzmanlık alanlarında deneyimli kişilerin oluşturduğu bir platformda yani kurumsal yönetim şirketlerince yapılması; güvenilir, modern ve ekonomik olmasını sağlar. Üstelik zamanınız da sizlere kalır.

AYSİS; sizlere, yapılan tüm işlerin üst düzeyde kaliteli, hukuka uygun, risklerden arınmış, modern, hızlı, konforlu ve ekonomik ulaşmasını sağlar.

Vizyon
"Toplu Yaşam Alanları Yönetim Hizmetlerini Ülkemizde En Kaliteli Sunan İşletme Olmak"

Misyon
"Faaliyet Gösterdiğimiz Toplu Yaşam Alanları’nda;

• Yaşayanlara,
• Faydalananlara,
• Çalışanlara,
• Hizmet Verenlere,
• Çevre Komşu ve İş Yerlerine,

İstikrarlı, organize olmuş, sürekli gelişen, dinamik, çağdaş ve modern hizmetler üretmek ve  faydalar sağlamaka

Etiketler

yönetim isletme yönetici deneyim aydat apartman site yardım rahatlik dinamik

Fotoğraflar

Görüşler (3)

Emre KARAYAZGAN

5 yıl önce

Şenol Kurt

6 yıl önce

Hasan Aycan

6 yıl önce

Yorum Ekle