Mekan 360

MARMARİS KIZKUMU PLAJI - MARMARIS KIZKUMU BEACH

Hakkımızda

Orhaniye'de öncelikle muhteşem deniz, güneş ve kumsallarda deniz keyfi sürebilirsiniz. Kızkumu plajında çok eğlenceli ve keyifli zaman geçireceğiniz kesin.

Körfezin orta kısmında bir ada mevcut ve adanın tepe kısmında Bybassos Krallığı'na ait olduğu düşünülen bir kale kalıntısı var. Bot veya kayık kiralayarak buraya gitmeniz mümkün. Tepede manzara muhteşem.

Diğer bir aktivite ise Hisarönü Körfezi'ndeki çevre koy ve adalara yapılan tekne turlarına katılmak. Selimiye, Hisarönü, İnbükü Koyu ve Dişlice Adasına yapacağınız bu yolculuk sizi büyüleyecek.

Orhaniye Körfezi yatçılar için de popüler bir konaklama ve demirleme yeri. Burada her sezon yatları görmek mümkün. Buradaki Martı Marina'da ayrıca eski bir kilisenin kalıntıları bulunmakta. Bahçedeki mozaikleri görülmeye değer.

Orhaniye has a great environment covered with pine forests and nice beaches. The sea is always very calm in Orhaniye. The sandy underwater bottom divides the gulf into two parts and you are able to walk along the sea while the depth remains still as you walk far away from the shore. This 600 meters of coastline is called "Kizkumu" and has a legend. According to the legend, there was a lady who was in love. And she tries to pass through the sea to reach her love by filling her skirt with sands and when she is out of sand, she drowns.

Etiketler

marmariste kızkumu plajına nasıl gidilir nerede how to go holiday in marmaris kız kumu plaj muğla 360 vr sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan

Görüşler ()

Yorum Ekle