Hakkımızda

Beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet vizyonuyla iş planları oluşturan Doğuş Otomotiv, otomotiv değer zincirinin her alanında var olmayı kurumsal stratejisinin temel dayanağı olarak nitelendirmektedir.

Doğuş Otomotiv; finansal hizmetler, otomotiv, inşaat, medya, turizm, gayrimenkul ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Doğuş Grubu’nun bir üyesidir. 2004 yılında halka arz edilen Doğuş Otomotiv hisseleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) “DOAS.IS” kodu ile işlem görmektedir.

Etiketler

doğuş otomotiv kocaeli

Fotoğraflar

Görüşler (5)

André Mönius

A really impressive employer. The team I deal with is extraordinary entuthiastic about their tasks. At least the site seems open minded. For lunch there is a great cantina. For inbetween you can get some nice Turkish coffee and chai of course. Thank you very much for your hospitality and the wonderful collaboration!

5 yıl önce

ÜSAME GÖKDEMİR

2017 mart Passat Highline araç ı aldım Erel den koltuklar araç anahtarına senkronize değil (Yani koltuk hafıza elinizdeki anahtara göre ayarlanır) verilen cevap şu 'Bu şase numaralı araçlarda bu özellik yok 'kaldırmışlar ben sonradan olayı çözdüm olay ayar sorunu şimdi ne demeli hani yoktu hani kaldırmışlarmış hani Türkiye ye gelen araçlar da kapatmışlar sattıkları aracın özelliklerini bilmiyorlar inşallah adam gibi biri bu yorumu okur da önlem alır

5 yıl önce

Filo kurye Acil Motorlu Kurye Hizmeti.

Arac alinacaksa dogus 1 numara.

5 yıl önce

Oğuz Özer

Marka olarak ülkemizde yatırımı yok sadece bayii ile yüksek satışlar yapıyor bu sebeble tercih edilmemeli

5 yıl önce

alirıza ışık

Kaliteli bir yer

5 yıl önce

Yorum Ekle