leminiz Yaplyor.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sanal Tur | Foto Galeri | Video Galeri | Haritada Göster

English




Hakkımızda

 



Zambak yağı özellikle diş eti rahatsızlıklarında kullanılır. Cilt güzelliğine önemli bir katkı sağlayan zambak yağı cildi nemlendirir cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Romatizma ağrılarına iyi gelmektedir. Romatizmalı bölgelere masaj yapılarak uygulamak gereklidir. Vücuttaki her türlü ağrıyı kesme özelliği bulunmaktadır.

u faydalar en temelde özellikle yeşil yapraklı bitkilerin doğaya oksijen sağlamasıdır. Bunun dışında, bitkilerin insan sağlığına olan faydaları bitkileri değerli kılan en önemli özellikler arasında yer almaktadır. Zambak bitkisi de, bu tür değerli bitkiler arasında kendine yer edinmektedir.

Özellikle zambak bitkisinden elde edilen zambak yağı, sağlık açısından oldukça önemlidir. Özellikle de cilt güzelliği olarak düşünüldüğünde zambak yağı, büyük bir önem taşımaktadır. Öncelikle zambak yağının elde edildiği zambak bitkisini ele almak gerekirse, bu bitki maksimum 1 metre yüksekliğe kadar uzayabilmektedir. Zambak, dik gövdeli bir bitki olmakla birlikte açtığı çiçekle oldukça güzeldir. Bu özelliği sayesinde, çiçekseverlerin en çok sevdiği bitkiler arasında yer almaktadır. Zambak bitkisinin çeşitli türleri bulunmaktadır. Mor, siyah, kırmızı, beyaz ve sarı gibi birçok renkte iri yapıda güzel çiçekler açabilmektedir.



    Zambak yağı ağrılı olan bölgeye uygulandığında ağrıların azalmasını sağlar.
    Diş ağrısı, apse, iltihap gibi durumlarda tedavi edici, ağrı kesici özelliğe sahiptir.
    Zambak kokusu çok hoş bir koku olduğundan parfüm yapımında da kullanılır.
    Cilt bakımı ile yapılan bir çok cilt kürü, cilt maskesinde kullanılır.
    Cildin yaşlanmasını geciktirirken, kırışıklıkları azaltır.
    Romatizma ağrılarına birebirdir.
    Selülitleri giderici etkiye sahiptir.
    Kozmetik dünyasında kullanılan kozmetik malzemelerin bir çoğunda kullanılır. Özellikle cilt gerginleştirme, kırışıklık kremlerinin özütlerinde kullanılır.

Zambak yağı selilüt sorunlarına da çözüm olarak kullanılmaktadır. Düzenli olarak vücuda uygulandığı zaman selilütleri giderme özelliği vardır. Zambak yağı kozmetik alanlarda da karşımıza çıkmaktadır çeşitli kremlerin ve parfümlerin içinde özellikle de gözaltı kremlerinin içinde zambak yağını görmek mümkündür. Zambak yağı adet sancılarını azaltıcı bir etkiye sahiptir.

.

.

..

.

Hata Bildir
Arkadaşına Tavsiye Et
Editöre Mesaj
Web Sayfana Ekle

ZAMBAK YAĞI

Bu firmaya ait kayıtlar 5622. kez ziyaret edilmektedir.

En Yakın Gezİ Mekanları


... Yükleniyor ...

EN YAKIN TARİHİ MEKANLAR


... Yükleniyor ...

EN YAKIN KÜLTÜREL&ETKİNLİK MKN.


... Yükleniyor ...

ŞEHİR PANORAMALARI


... Yükleniyor ...

Anı Defteri


... Yükleniyor ...