leminiz Yaplyor.
 
 
 
 
 
 
 
 

Hakkımızda

English

Zambak yağı özellikle diş eti rahatsızlıklarında kullanılır. Cilt güzelliğine önemli bir katkı sağlayan zambak yağı cildi nemlendirir cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Romatizma ağrılarına iyi gelmektedir. Romatizmalı bölgelere masaj yapılarak uygulamak gereklidir. Vücuttaki her türlü ağrıyı kesme özelliği bulunmaktadır.

Zambak bitkisinden elde edilmekte olan zambak yağı, insan sağlığı açısından büyük bir öneme sahiptir. Bunun nedeni ise, bu yağın insan sağlığına olan olumlu yapıdaki etkileridir. Bu yağın en önemli özelliklerinden birisi, vücut ağrılarını kesmesidir. Bu ağrılar içinden de özellikle, insanları oldukça olumsuz etkileyen diş ağrıları gelmektedir. Zambak yağı, diş ağrılarını giderici bir özelliğe sahiptir. Diş ağrılarının dışında, bu yağın adet sancılarını giderdiği ortaya çıkarılmıştır. Özellikle diş ve de adet sancılarının neden olduğu ağrılara iyi gelen zambak yağı, bu ağrılar dışında vücudun değişik bölgelerinde meydana gelen ağrılarda da iyileştirici olarak kullanılmaktadır. İnsanlar için ciddi sorunlar arasında yer alan romatizmal ağrılar da, zambak yağının iyileştirici etkisi arasında yer almaktadır.

Zambak yağı, özellikle kadınlar için çok büyük anlamlar ifade etmektedir. Bunun nedeni ise, bu yağın cilt üzerindeki olumlu etkileridir. Bu duruma gösterilebilecek en önemli örneklerden birisi ise, selülitlerin giderilmesinde zambak yağından faydalanılmasıdır. Zambak yağının cilt güzelliğine olan olumlu etkileri, bununla sınırlı değildir. Öyle ki, bu yağ kırışıklıkların giderilmesinde de kullanılmaktadır. Selülitlerin ve de kırışıkların giderilmesinde kullanılmakta olan zambak yağı, aynı zamanda rutin olarak cilt bakımında da oldukça sık bir şekilde kullanılmaktadır.

* Zambak vücut ağrılarını dindirir.
* Diş ağrılarını ve iltihaplarını giderir.
* Cildi gerginleştirir ve gençleştirir.
* Ciltteki apse, şişlik ve yaraları iyileştirmeye yardımcı olur.
* Ağrıları iyileştirme özelliği ile ağrı kesici olarak kullanılır.



Zambak yağı selilüt sorunlarına da çözüm olarak kullanılmaktadır. Düzenli olarak vücuda uygulandığı zaman selilütleri giderme özelliği vardır. Zambak yağı kozmetik alanlarda da karşımıza çıkmaktadır çeşitli kremlerin ve parfümlerin içinde özellikle de gözaltı kremlerinin içinde zambak yağını görmek mümkündür. Zambak yağı adet sancılarını azaltıcı bir etkiye sahiptir.

.

.

.

.

Hata Bildir
Arkadaşına Tavsiye Et
Editöre Mesaj
Web Sayfana Ekle

ZAMBAK

Bu firmaya ait kayıtlar 7460. kez ziyaret edilmektedir.

En Yakın Gezİ Mekanları


... Yükleniyor ...

EN YAKIN TARİHİ MEKANLAR


... Yükleniyor ...

EN YAKIN KÜLTÜREL&ETKİNLİK MKN.


... Yükleniyor ...

ŞEHİR PANORAMALARI


... Yükleniyor ...

Anı Defteri


... Yükleniyor ...